TENTANG KAMI

Desain profésional, Modifikasi, Ngolah sareng produksi sadaya jinis bagian struktural mesin konstruksi,
Pikeun ngalaksanakeun bango teleskopik booming, pigura, modifikasi desain Turntable.

  • about us
  • DJI_0400
  • DJI_0401

XJCM

Bubuka

Diadegkeun dina 2002, Xuzhou Jiufa Konstruksi Mesin Co., Ltd(XJCM).mangrupikeun perusahaan saham anu gaduh modal investasi RMB16 juta.Perusahaan kami nyertakeun legana 53 rébu méter pasagi, 38 rébu di antarana pikeun bengkel.Kami dilengkepan langkung ti 260 fasilitas anyar sareng canggih.Kami ngahususkeun dina manufaktur struktur ageung mesin konstruksi sareng kamampuan produksi taunan urang nyaéta 20 rébu métrik ton.Mesin berteknologi tinggi pikeun kontrol numerik, las, forging sareng perlakuan panas dianggo dina prosés produksi urang.Produk utama XJCM nyaéta bango rupa bumi kasar, bango treuk, bango munara ngawangun diri, pipelayer multifungsi sareng seueur bagian mesin konstruksi.Aranjeunna pasti kualitas standar.Cranes séri RT kami, treuk séri QY sareng bango menara séri JFYT diékspor ka Amérika Kalér.Amérika Kidul, Afrika, Wétan Tengah, Asia Kulon, Asia Tenggara jeung lianna leuwih ti 30 nagara jeung wewengkon.

  • -+
    20 taun pangalaman industri
  • -+
    Ékspor ka 30 nagara
  • -+
    260 fasilitas canggih
  • OEM / ODM
    jasa ngaropéa

produk

Wilujeng sumping pikeun ngaropea& Model anu kapendak

WARTA

Service Mimiti

  • Pamakéan wajar tina huntu ember excavator

    Kalayan paningkatan kontinyu tingkat pamanfaatan excavator masarakat, beuki seueur proyék anu laun diadaptasi kana ayana alat-alat sapertos kitu.Tapi, ku ngagunakeun excavator, leungitna huntu ember excavator ogé ngaronjat, jadi kumaha urang kudu beroperasi ember excavator ...

  • Kumaha ngajaga bagian bango

    1. Pangropéa motor jeung reducer Pikeun nangkep hakekat téhnologi pangropéa komponén bango, mimiti sagala, perlu mariksa suhu casing motor jeung bagian bearing , noise jeung Geter motor pikeun fenomena abnormal rutin.Dina kasus sering ...

  • Kumaha manjangkeun umur mesin angkat?

    Cranes umumna pangalusna disimpen dina gudang kalayan halangan datar tur lega, ambéh maranéhanana bisa leuwih hadé dijaga tur diurus.Nyatana, nalika bango henteu dianggo, manajemén ogé mangrupikeun hal anu penting, sanés ngan ukur ngalungkeun.Teu kondusif pikeun pangropéa crane perf ...

  • kaayaan ayeuna jeung trend ngembangkeun kahareup industri manufaktur Cina

    sistem manufaktur calakan mangrupakeun jenis mesin calakan sarta ahli manusa babarengan diwangun ku manusa-mesin integrasi sistem calakan, éta bisa dina prosés manufaktur jeung gelar luhur kalenturan sarta integrasi teu luhur, kalayan bantuan simulasi komputer tina intellig.. .

  • téhnologi Manufaktur struktur pigura tina karét-tyred bango

    Struktur rangka bango roda, anu diwangun ku bagian hareup pigura, bagian pungkur tina pigura sareng dukungan slewing, dicirikeun ku: bagian tukang pigura mangrupikeun struktur kotak trapezoid anu terbalik, Lebar bagian luhur. langkung ageung tibatan ...

  • Unsur struktural jeung métode desain bagian struktural mékanis

    01 Unsur geometri bagian struktural Fungsi struktur mékanis utamana direalisasikeun ku bentuk geometri bagian mékanis jeung hubungan posisional relatif antara rupa-rupa bagian.Géométri bagian diwangun ku beungeutna.Hiji p...

  • Klasifikasi struktur treuk dump sareng pilihan

    Struktur dump treuk Dump treuk utamana diwangun ku mékanisme dumping hidrolik, gerbong, pigura jeung asesoris.Di antarana, mékanisme dumping hidrolik jeung struktur gerbong béda ti unggal produsén modifikasi.Struktur dump truck dijelaskeun dina dua ...

  • Bubuka kana struktur jeung bagian tina loader nu

    Sakabeh struktur loader dibagi kana bagian handap 1. Mesin 2. Gearbox 3. Ban 4. Drive as 5. Cab 6. LIPI 7. Sistem transmisi Ieu komponén struktural utama loader nu.Kanyataanna, loader teu jadi pajeulit.Dibandingkeun sareng excavator, l ...

Mitra Kami

Urang bakal ningkatkeun jeung nguatkeun partnerships kami boga.

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo