Tentang Kami

Tentang Kami

Diadegkeun dina 2002, Xuzhou Jiufa Konstruksi Mesin Co., Ltd(XJCM).mangrupikeun perusahaan saham anu gaduh modal investasi RMB16 juta.Perusahaan kami nyertakeun legana 53 rébu méter pasagi, 38 rébu di antarana pikeun bengkel.Kami dilengkepan langkung ti 260 fasilitas anyar sareng canggih.Kami ngahususkeun dina manufaktur struktur ageung mesin konstruksi sareng kamampuan produksi taunan urang nyaéta 20 rébu métrik ton.Mesin berteknologi tinggi pikeun kontrol numerik, las, forging sareng perlakuan panas dianggo dina prosés produksi urang.

Kalayan pusat pamrosésan mesin boring sareng panggilingan ageung, rupa-rupa jinis alat pamrosésan deformasi tekanan, alat pangolahan mékanis biasa, seuneu kontrol angka ageung, plasma, mesin motong laser, rupa-rupa mesin las, positioner, mesin las otomatis arc submerged ageung, sareng shot blasting sarta garis lukisan.

 

123

 

Ngolah utama, produksi, desain, manufaktur excavators, loaders, forklifts, treuk cranes, cranes, roller, bagian struktural mesin pertambangan, bagian struktural bor Rotary, pabrik baja alat-alat struktural motong, las, processing mékanis, shot blasting, lukisan.XJCM parantos janten perusahaan téknologi tinggi di bumi sareng di luar negeri manufaktur bagian struktural sareng bagian mékanis didaptarkeun dasar produksi.

 

 

992
DJI_0397
微信图片_20210916150819
20210916150756
Crane turntable-
微信图片_20210916150828
factory
2
772

Xuzhou Jiufa mangrupakeun salah sahiji supplier kalapa jeung alus teuing pikeun XCMG.Urang nyadiakeun ember excavator, ember loader, leungeun rocker, dasi, booms, pigura hareup, pigura pungkur, pin roll jeung produk patali séjén XCMG, CAT, FOTON,LIUGONG, HELI forklift, YUTONG jeung loba pausahaan mesin kawentar sejenna di Cina.Cranes séri RT kami, treuk séri QY sareng bango menara séri JFYT diékspor ka Amérika Kalér.Amérika Kidul, Afrika, Wétan Tengah, Asia Kulon, Asia Tenggara jeung lianna leuwih ti 30 nagara jeung wewengkon.

 

 

 

 

Usaha mesin konstruksi

Kalawan kakuatan kuat sarta struktur governance perusahaan sampurna, parusahaan geus hasil didaptarkeun di Jiangsu Equity Exchange Center sarta jadi anggota pasar dagang equity régional.Di antarana, DGY runtuyan multi-fungsi pipelayer na Self-loading kandaraan sanitasi geus meunang patén-patén penemuan global.runtuyan JFYT gancang pindah timer erecting munara crane calakan mangrupakeun produk munggaran di Cina.The "RT séri off-road crane" sacara mandiri ditalungtik sareng dikembangkeun ku perusahaan diakui salaku "produk berteknologi tinggi" ku Dinas Élmu sareng Téknologi Propinsi Jiangsu sareng didaptarkeun dina "Proyék Demonstrasi Industrialisasi Rencana Obor Nasional" ku Kementrian. tina Élmu sarta Téknologi.

Warung gawé

• Kusabab ngadegna, parusahaan geus successively invested di machining canggih tur alat-alat nguji, sarta boga organisasi produksi jeung kapasitas processing leuwih 3.000 sét mesin konstruksi badag skala jeung alat.

1
2

2500T CNC mesin bending

Mesin boring skala badag

 

• alat-alat lianna kayaning laser parabot motong, mesin motong plasma rupa, lanté boring tur mesin panggilingan.

 

 

3
4

CNC mesin motong plasma

CNC mesin motong laser

 

• Tilu-koordinat detektor, las detektor cacad, jeung sajabana, sakabéh nu parabot paling canggih di Cina.

5
6

Gantry las otomatis

Detektor tilu-koordinat

Sertipikat

Perusahaan ngagaduhan sistem manajemén jaminan kualitas téknis anu lengkep, sareng lulus sistem manajemen kualitas ISO9001, sertifikasi sistem manajemén kaséhatan sareng kaamanan ISO18001 sareng sertifikasi CE, sertifikasi GOST.Ayeuna, perusahaan ngagaduhan 56 téknologi anu dipaténkeun, kalebet 15 patén-patén penemuan sareng 41 patén-patén modél utiliti.

zhengshu

Pameran

Dina pameran, stan kami katarik loba konsumén asing nganjang.Aranjeunna sareng staf kami ngajalajah parameter téknis produk panganyarna sareng diajar ngeunaan gawé babarengan.Salila rapat, urang ngadamel seueur babaturan pembeli sareng ngajaga bisnis jangka panjang sareng aranjeunna.kontak.