banner

Bagian struktural mesin pertanian

  • Agriculture Machinery  3-point Mounted Reversible Disc Plough

    Mesin Tatanén 3-titik dipasang bajak disc malik

    Katerangan Produk: Bajak cakram traktor pertanian ieu dirarancang khusus pikeun sawah.Mesin ogé cocog pikeun taneuh garing.Nalika dianggo di sawah, éta bakal ngabalikan taneuh supados taneuhna dibalikkeun, dilebetkeun sareng diratakeun.Gandum, tunggul béas sareng susu vetch ditolak dikubur dina taneuh;perishable, ningkatkeun pupuk organik sawah.Éta ogé gaduh kaunggulan balap ngalawan waktos, ngahémat tenaga kerja, efisiensi tinggi, sareng béaya rendah.Bajak cakram dirancang pikeun ...
  • Welded structural parts of cotton picker chassis

    Bagian struktural dilas tina chassis picker kapas

    ● Farameter utama Jarak baris 76cm(66+10 atawa 68+8) Baris nomer 3 Beurat awak 13.5 Ukuran outline 7.9m×3.9m ● Fitur utama chassis As hareup ditutup sisi ku struktur;As pungkur korsi dibereskeun kalayan struktur casting.Urang ngalakukeun pangalusna kami pikeun nyugemakeun kaperluan konsumén.● bisi aplikasi ● Loba variétas: Tetep Pace jeung kali tur terus nyadiakeun produk paménta pasar ka konsumén Leuwih ti 3000 jenis axles sadia pikeun r ...