Produsén Cina Sale 2ton Pikeun 100ton Ember Excavator

Katerangan pondok:

XJCM bisa ngahasilkeun ukuran béda Excavator Ember sakumaha pamundut customer.


Rincian produk

Tag produk

urang tiasa ngarancang salaku sarat customer urang.

TheEmber Tugas beurat Excavatordijieunna tina baja 16Mn, Cina Q355b, kalawan pelat kandel jeung bagian wearable (Bottom bertulang pelat, dewan hansip samping, bagéan antara ember huntu. jsb).Ieu sadia dina rupa-rupa kapasitas jeung bentuk, nurutkeun pamundut konsumén '.Aplikasi anu disarankeun kami kalebet: beban volume pikeun taneuh anu dibungkus, liat tangguh, kokotor leupas sareng sababaraha campuran batu (kaayaan kerja anu parah pisan).

 

Ember excavator tugas beurat mangrupikeun alat anu kedah aya pikeun situs padamelan.Ember Rockland tiasa ngadamel karya penggalian anu paling nangtang tanpa ngarusak bank.
Ember excavator tugas beurat ngagunakeun desain tube torsi tugas beurat pikeun nyadiakeun kakuatan maksimum sarta ngaleungitkeun retakan sudut sarta gagal balok luhur.Kabéh ember excavator beurat-tugas kaasup strips maké handap sarta baud-on cutters samping pikeun ngurangan maké.Sajaba ti éta, sakabéh wewengkon konci ngandung bala pikeun mastikeun yén LIPI anjeun boga umur layanan panjang tur efisien.

Katerangan produksi:

1.Using bahan maké pikeun motong egde na piring tina LIPI handap.

2.Big camber of plat samping téh gampang pikeun excavating.
Desain 3.Special di pasar Éropa Kalér, di Swédia, Switaerland jeung Norwégia.
4.XJ runtuyan LIPI bisa customied nurutkeun ngagunakeun lingkungan.

 

IMG_7829
220

Kaunggulan:

1. Delta atanapi lempeng motong ujung;
2. Bolt-on atawa dilas Bagéan antara huntu;
3. Lateral baud-on atawa dilas protectors;
4. Pakét maké internal dijieun ku strips, plat bended, atawa plat lapisan ganda;
5. Homologated hook;
6. Ember bisa disambungkeun kalayan boh pas langsung atawa gandeng gancang.

Struktur

221

Kurung (Ceuli, Lugs, Lugggings)

Lempeng Tungtung (Pelat Samping)

Doubler Plat Tungtung, (Kickplate)

Ujung Dasar (Bibir)

Tybe

Bolt-Dina Sidecutters

Huntu (Tips, Poin)

Gambar susunan umum

GAD

1. Lumaku pikeun sadaya merek sareng modél excavator sareng aplikasi damel, daérah penjualan: Amérika Kidul,
Amérika Kalér, Asia, Wétan Tengah, Eropa, Afrika, jsb.

2. Kaunggulan / fitur produk Doozer Urang bisa nyieun atawa ngarancang ember nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.numutkeun kana
kaayaan kerja béda jeung kabutuhan customer, desain lumrah rupa ember dina watesan bentuk, bahan, ciri gaya jeung saterusna.

3. Salian ti ember baku, ember batu jeung ember tugas beurat, Doozer ogé nyadiakeun ember tujuan husus, kayaning ember Dengdekkeun, rippers, grab ember, couplings gancang, ember V-solokan, ember leutak, ember dustpan, ember Clamshell. , ember rangka, ember loosening, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami