Taros Kami

Xuzhou Jiufa Konstruksi Mesin Co., Ltd.

Alamat

NO.1 Dapeng Industrial Park, Tongshan District, Xuzhou , Jiangsu, Cina

Telepon

+86 -516-85055801
+86 -18852120810

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami