Crane turntable bango chassis ayun

Katerangan pondok:

XJCM boga mesin High-tech kayaning kinerja plasma, mesin tata, mesin blending jeung kawas pikeun kontrol numeris, las, forging jeung perlakuan panas dipaké dina prosés produksi.Produk kami pasti kualitas standar.


Rincian produk

Tag produk

urang tiasa ngarancang salaku sarat customer urang.

Turntable nyaéta hub sentral tina operasi ngangkat treuk bango.Aya seueur kaayaan kerja sareng kakuatan anu kompleks, anu rawan karusakan sareng gagal.Dina raraga ngajawab kontradiksi antara kapasitas beban turntable nu, rigidity cocog jeung beurat lampu.

tuntabel

Pausahaan urang specializes dina produksi jeung ngolah rupa-rupa bagian struktural mesin konstruksi, sarta undertakes nu bango turntable, booming, pigura, kotak kuadrat jeung bahan asup séjén, sarta bagian heubeul anu surveyed jeung diolah.Refit rupa mesin konstruksi jeung alat.
Kami gaduh alat produksi canggih sareng gaya téknis anu kuat.Ayeuna, urang cooperating kalawan loba usaha domestik badag.Salaku suppliers maranéhanana, kami geus kahontal perhatian ka detil, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung pangiriman gancang.Dina waktos anu sami, éta ogé damel sareng ratusan toko perbaikan mesin konstruksi ageung di sakumna nagara pikeun ngarancang sareng ngarobih rupa-rupa alat khusus sareng panangan teleskopik.Sadaya usaha sareng individu wilujeng sumping nganjang ka pabrik kami sareng negotiate bisnis.

Tower crane turret / turntable: Turret diwangun ku tilu bagian: turntable luhur, turntable handap sarta awak turret.Bagian luhur turntable luhur dilas ku baja sudut awak turret rectangular.Opat juru luhur disambungkeun ka cap munara ku pin plat ceuli.The cross balok dina dua sisi dijieunna tina saluran baja, sarta bagian handap pageuh dibereskeun ku 28 M22-kakuatan tinggi bolts jeung ring jero tina bearing slewing.Bagian hareup disambungkeun jeung akar bango booming ku pin, sarta bagian pungkur disambungkeun jeung akar panangan kasaimbangan ku pin a.Aya taksi sareng platform kerja di kénca payun.Mékanisme slewing dipasang dina dua sisi turntable luhur.Gear pinion tina mékanisme slewing meshes jeung gear ring slewing.

51
52

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami