Attachment Excavator \ Bagian, Garpu Garpu pikeun Wheel Loader

Katerangan pondok:

Ag-loader ITA Pallet Fork mangrupikeun garpu palet kelas industri kalayan tugas beurat tempa tines pikeun kakuatan sareng daya tahan maksimal.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan:

Tim bakat teknis kami nyadiakeun jaminan kuat pikeun optimasi kontinyu kualitas produk, sarta ogé iklas yayasan padet pikeun-kelas munggaran urang.Skid Steer Usuk garpu,LIPI - 4 IN 1 tugas beurat,Rorongkong Ember Skid Steer Attachment.Urang taat kana prinsip produksi profésional sarta layanan gancang, sarta fokus kana filsafat bisnis advancing kalawan jaman.Kami gaduh alat produksi lengkep sareng fasilitas pendukung lengkep, anu tiasa ngajamin kualitas produk sareng waktos pangiriman.

Ieu mangrupikeun desain garpu palet gantung standar pikeun pemuat roda anu sayogi ti Craig.Fitur pigura tukang profil low nu nawarkeun pisibilitas hébat kana tines sarta ogé nyegah tines ti ayun kaluar.Jarak garpu tiasa disaluyukeun sareng bar gantungan ganda anu gaduh konci tine pikeun nyegah tines tina gerak.

•Sadia dina sagala rupa panjangna garpu jeung thicknesses

•Sadia dina Craig Quik Key, OEM coupler jeung konfigurasi Pin-on

•72″ pigura tukang lega asalna standar

•Dirancang pikeun mesin kalayan kapasitas 2,00 yard ka 4,75 yard LIPI

Ag-loader ITA Pallet Fork mangrupikeun garpu palet kelas industri kalayan tugas beurat tempa tines pikeun kakuatan sareng daya tahan maksimal.Ieu hadir kalawan standar ITA 1070mm tines panjang, atawa pilihan ti 1220mm tines kalawan backframe tinggi.The Ag-loader ITA Pallet Fork tiasa dipasangan sareng ag loader, skid steer atanapi telehandler hitch bracket.

Pasar Ékspor Utama:

  • Asia Australasia
  • Tengah / Amérika Kidul Éropa Wétan
  • Wétan Tengah / Afrika Amérika Kalér
  • Éropa Kulon

XJCM tiasa ngaropea bagian excavator nurutkeun gambar customer sarta sarat lianna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami