OEM pangiriman Gancang PC400 / 450 Excavator chassis handap

Katerangan pondok:

XJCM bisa ngarancang jeung ngahasilkeun bagian struktural badag salaku sarat customer urang .The pigura excavator bisa dipaké pikeun XCMG brand excavator.


Rincian produk

Tag produk

urang tiasa ngarancang salaku sarat customer urang.

Atribut produk:

Model No.: CS-E0014
Ngaran Brand: Jiufa
Aplikasi: Excavator
model: PC400/450
Bahan: 45 # Baja / Bungbulang
Kaayaan: Anyar Dina Stok
Ngaran Bagian: chassis handap

Kamampuhan Pasokan & Émbaran Tambahan:

• Tempat Asal: Cina • Produktivitas: 1000pcs per bulan
• Kamampuhan suplai: 1000pcs per bulan • Tipe pamayaran: L / C, T / T, Paypal, Duit Gram, Kulon •
• UnionIncoterm: FOB, CFR, CIF, FCA, CPT • Sertipikat: ISO9001
• Angkutan: Samudra, Darat, Udara • Palabuhan: Qingdao, Shanghai, Ningbo

The chassis handap excavator utamana cooperates jeung balok samping ngajalankeun excavator nu.Éta diproduksi nganggo téknologi sareng alat anu paling canggih.Urang ogé ngalaksanakeun tés non-destructive komponén konci.

Bagian alat-alat beurat dijieun tina pelat-kinerja tinggi, dijieun ngaliwatan assembly tingkat luhur, las robotic jeung téhnik processing precision tinggi.Éta dijieun luyu ketat jeung standar Hyundai na Kato excavators, mastikeun reliabilitas tinggi.

 

pitunjuk:

Saatos excavator digali di gugur, usum, jeung cinyusu, tempat ieu gampang pikeun ngumpulkeun sababaraha litter, atawa adsorption of catkins.Hal ieu bakal ngahalangan dissipation panas tina tanki cai, radiator minyak hidrolik jeung condenser AC.Ieu gampang ngabalukarkeun mesin hawa tinggi, deterioration suhu luhur minyak hidrolik, sarta refrigeration AC goréng.Sajaba ti éta, tank cai, panutup radiator, sarta bolu sababaraha excavator ruksak atawa peeled kaluar, hasilna nyeuseup kipas abnormal (sakumaha ditémbongkeun dina gambar), hasilna dissipation panas goréng tina tank cai, radiator minyak hidrolik jeung hawa- condenser udar.Dina raraga pikeun mastikeun pamakéan normal tina excavator nu, salawasna nengetan jumlah grids tina gauge suhu cai.Nalika ngahontal tingkat anu tangtu, ukuran kedah dilaksanakeun.Anjeun tiasa milih parkir di tempat tiis caket dieu pikeun niiskeun dina laju dianggurkeun.Kade ulah langsung mareuman seuneu, ku kituna mesin teu overheating sarta ngabalukarkeun tegangan.Silinder jeung kacilakaan séjén.Saatos suhu turun, salian mariksa kurangna bahan anti ngagibleg, tegangan sareng kacapean sabuk kipas ogé kedah dipariksa.

441
442



  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami