Digger tujuan umum LIPI ngaropéa 3 méter kubik tukang gali LIPI

Katerangan pondok:

Suit Ember GP Tangguh pikeun Merk Excavator Sakur.Profil dioptimalkeun pikeun ngeusian & dumping anu langkung saé.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi produk:

Bahan: Alloy, alloy kakuatan tinggi
Kode : Q355b,NM360,HARDOX-500
Teu karasa: 163-187.360,470-500
Ékstensi: 21%,16%,8% 21%,16%,8%
Inténsitas Bend (N/mm2): 35.510.201.300
Inténsitas sered sareng ekstensi (N/mm2): 470-660,1200,15

Katerangan produksi:

The Excavator Tujuan Umum LIPI dijieunna tina ketebalan plat baku, sarua jeung pabrik aslina.baja Q355b Cina geus dipaké pikeun sakabéh awak excavator scoop, tinimbang ngan bagian wearable.LIPI GP sayogi pikeun beurat mesin ti 3T dugi ka 80T.Éta tangguh sareng hampang.

Bahan kimia sareng Perbandingan Kinerja Mékanis tina tilu bahan
BahanBarang Q345B plat ketebalan baku sarta plat huntu kualitas luhur Pikeun digging liat, atawa loading keusik, leutak jeung gravel
Mangan Q345B Plat kandel, piring huntu kualitas luhur anu tiasa tahan waktos nganggo Pikeun ngali leutak tangguh, liat ku batu lemes atawa loading batu tangguh sekundér jeung batu.
Plat baja NM360+Q345B Plat adaptor sareng pelat samping didamel tina bahan NM360, bahan Q345B pikeun piring huntu anu kualitas luhur, supados tiasa nolak ngagiling sareng ngagulung. Pikeun ngagali puing, kerikil sareng liat nganggo batu anu kuat, atanapi ngamuat batu sareng batu anu sekundér.
Ngagem-tahan plat baja homemade HARDOX500+Q345B piring konsolidasi dina dasarna, ningkatkeun ketebalan tina piring samping, sarta masang dewan pelindung, piring huntu dijieunna tina SBIC ti Korea nu husus pikeun batu, meh bisa nolak grinding na bending éfisién. Pikeun ngamuat batu anu tangguh sareng mineral tina ledakan

Kaunggulan:

Performance punjul

1. profil dioptimalkeun pikeun keusikan hadé & dumping.

2. Bisa dirarancang pikeun nyocogkeun tujuan kerja unik anjeun sacara khusus.

3. Tech-tim ngajaga GP LIPI design ngaronjatkeun rutin

 

Durability hébat

1. Sakabeh awak dijieunna tina Q355b alloy steel (16Mn) tinimbang baja A3 nu geus loba dipaké dina pasaran;

2. Sadaya baja anu diimpor kalayan laporan pamariksaan kualitas ti CSG, tingkat luhur maker baja di Cina;

3. welders mumpuni kalawan sertifikasi ABS CSC;

 

Harga Wajar

1. Urang ngan nyokot sapotong leutik "kue" , ​​dina raraga mantuan konsumén urang tetep kuat dina pasaran.

2. Urang salawasna Tujuan pikeun ngawangun hubungan jangka panjang jeung konsumén urang.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami