tukang gali leutik harga murah tukang gali 2 ton panangan ayun

Katerangan pondok:

XJCM nyadiakeun panangan ayun Excavator kualitas luhur, LIPI Excavator, turntable excavator


Rincian produk

Tag produk

urang tiasa ngarancang salaku sarat customer urang.

Aya utamana dua-bagian jeung tilu-bagian tipe booming lila-booming pikeun crawler excavators.
Booming panjang dua bagian utamana dianggo pikeun pangwangunan sareng transportasi keusik sareng beton kerikil, perbaikan lamping jalan raya, pangerukan walungan sareng pengerukan silt, sareng penggalian bumi yayasan gedong, kursus walungan sareng parit jero, jsb.

Video kaluar-inspeksi: Disadiakeun
Laporan Uji Mesin: Disadiakeun
Jenis pamasaran: Produk Anyar
Tempat Asal: Xuzhou Cina
Jumlah modél: telescopic booming excavator
Industri lumaku: Ladang, Énergi & Pertambangan, Toko Garment, Toko Bahan Gedong, Pekerjaan Konstruksi
beurat: telescopic booming excavator
Cocog Excavator (ton): 5-50
Komponén Inti: Mesin, Motor, Kapal tekanan
Aplikasi:: Excavator
Bahan:: Q345b
Kaayaan Gawé: Earthmoving sarta Pertambangan
Saatos Service Garansi: rojongan teknis video, rojongan online
Palayanan saatos penjualan disayogikeun: rojongan teknis video, rojongan online
Sertifikasi: ISO CE

Panangan panjang ngalegaan rentang kerja.Nurutkeun kana kaayaan gawé sarta sarat tina excavator, éta tungtung hareup alat gawé excavator nu.Panangan panjang peryogi desain sareng manufaktur khusus.

1635992413(1)

Desain XJCM sareng ngadamel panangan ayun excavator kalayan kualitas luhur.

Ngaran 1.Part: panangan ayun excavator

2.Meet ISO9000 baku sarta BV Certified

dimensi 3.Outer: Salaku per gambar customer urang

4.Main bahan: Salaku per gambar customer urang

5.Weight: Salaku per gambar customer urang

6.Tempat asal: Xuzhou, Cina

7.Type: bagian non-standar

8.Color: Salaku pamundut anjeun

9. istilah pamayaran: T / T, L / C

10. Kuantitas pesenan minimum: 1 unit / unit

11.Fixture: 1.We nyieun toolings ku Sunan Gunung Djati nurutkeun gambar customer urang atawa sampel

12.We ngirim sampel ka customer pikeun mastikeun munggaran.

13.Welding: las Butting, las fillet, las fillet dina posisi downhand, las alur, las multi-pass jeung saterusna

14.Painting: minyak Rust-preventative, epoxy Primer jeung polyurethane topcoat, ketebalan pilem 150 μ m ~ 200 μ m.

15.Surface Treatment: Sagala rupa perlakuan permukaan geus sadia, polishing, shotblasting, pre-pemanasan, annealing

16.QC: (Ⅰ) inspeksi dimensi: Caliper, pangawasa méteran, colokan gauge

(Ⅱ) Uji non-destructive: UT,MT,PT

17.Packaging jéntré: bisi kai, Usuk baja atawa pakét seaworthy lianna

18. Delivery: Pangiriman barang ku laut atawa ku hawa atawa nurutkeun sarat customer urang

19.Experience: Leuwih ti 20 taun pangalaman las

881
882

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami