Leutik-ukuran excavator Majelis pigura luhur

Katerangan pondok:

XJCM tiasa ngaropea bagian excavator nurutkeun gambar customer sarta sarat lianna.


Rincian produk

Tag produk

Parameter:

Jumlah modél: rupa-rupa modél bagian excavator

Asal: Cina (daratan)

spésifikasi konci / fitur husus:

The chassis luhur, ogé katelah turntable puseur, mangrupa salah sahiji tina lima bagian struktural utama excavator nu.Ieu digabungkeun jeung chassis handap pikeun ngabentuk unit slewing utama excavator nu.Komponén excavator ngawengku plat handap, plat samping, plat tulangan, plat panutup luhur jeung saterusna.Kawas chassis handap, éta dijieun kalawan assembly kelas munggaran, las, machining jeung téhnik nguji non-destructive pikeun mastikeun reliabiliti pisan tinggi na durability.Sajaba ti éta, éta bisa mastikeun sasuai jeung standar excavators Hyundai na Kato.

Pasar Ékspor Utama:

  • Asia Australasia
  • Tengah / Amérika Kidul Éropa Wétan
  • Wétan Tengah / Afrika Amérika Kalér
  • Éropa Kulon

kuat jeung kuat:

Struktur luhur diwangun sabudeureun bertulang sarta well-dirancang H-balok, sahingga booming nu bisa akurat dipasang di puseur mesin.positioning sentral ieu mantuan booming Cope jeung leuwih tekanan dina grup kantétan.Ieu ogé hartosna distribusi beurat sareng tegangan anu langkung saé sapanjang mesin.

XJCM tiasa ngaropea bagian excavator nurutkeun gambar customer sarta sarat lianna.

991
992

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami