FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Naon harga anjeun?

Harga kami tiasa robih dumasar kana faktor sapertos harga bahan.Sareng kami ngadukung kustomisasi.Saatos perusahaan ngahubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep, kami bakal ngirim daptar harga anu diropéa.

Dupi anjeun gaduh kuantitas pesenan minimum?

Kuantitas pesenan minimum nyaéta 1 sapotong tiasa dikirim.Anjeun tiasa ngahubungan staf jualan kami ngaliwatan ramatloka pikeun komunikasi kuantitas urutan husus.

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu relevan?

Leres, kami tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sertipikat Analisis / Konformasi;Asuransi;Asal, sareng dokumén ékspor sanés upami diperyogikeun.

What is the average lead time?

Kusabab produk urang utamana ngaropéa, waktu pangiriman nyaeta ngeunaan 30-60 poé sanggeus narima gambar Anjeun.Upami waktos pangiriman kami henteu cocog sareng wates waktu anjeun, punten komunikasikeun waktos khusus sareng penjualan anjeun.

Jenis metode pamayaran naon anu anjeun nampi?

Anjeun tiasa mayar kana rekening bank kami, Western Union atanapi PayPal:
30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.

Naon jaminan produk?

Urang ngajamin bahan jeung workmanship urang.Komitmen kami nyaéta pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami.Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngabéréskeun sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan pikeun kapuasan sadayana.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami sok nganggo bungkusan ékspor kualitas luhur.Kami ogé ngagunakeun bungkusan bahaya khusus pikeun barang bahaya.Bungkusan khusus sareng syarat bungkusan non-standar tiasa nampi biaya tambahan.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih nyandak barang.Ku angkutan laut mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun jumlah anu ageung.Persis ongkos angkutan urang ngan bisa masihan anjeun lamun urang terang rinci jumlah, beurat jeung jalan.Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.