LG955 kabayang loader bagian pigura pungkur

Katerangan pondok:

XJCM ngadamel pigura loader, ember loader pikeun HELI FORKLIFT. Kami nyayogikeun harga anu saé sareng kualitas luhur.


Rincian produk

Tag produk

urang tiasa ngarancang salaku sarat customer urang.

XJCM gaduh tim desain alus keur bagian struktural .Also bisa rancang produk kualitas luhur.Kami nyayogikeun bagian séri pikeun exavator, loader sareng Crane.

Ngaran bagian: pigura loader

 

Kaayaan: Anyar
Industri lumaku: Toko Perbaikan Mesin, Pabrik Pabrik, Pekerjaan Konstruksi
Lokasi Showroom: Euweuh
Video kaluar-inspeksi: Disadiakeun
Laporan Uji Mesin: Disadiakeun
Jenis pamasaran: Produk Anyar 2020
Tempat Asal: Shandong, Cina
Ngaran Brand: Jiufa
Garansi: 3 bulan
Ngaran bagian: pigura
Saatos Service Garansi: rojongan teknis video, rojongan online
Palayanan saatos penjualan disayogikeun: rojongan teknis video, rojongan online

Kamampuhan suplai

Kamampuhan suplai 1000 Unit / Unit per Bulan

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan: Kotak
Palabuhan: palabuhan Qingdao, palabuhan Shanghai
Waktos prosés:
Kuantitas (Potongan) 1 - 1 > 1
Est.Waktos (dinten) 3 Pikeun dirundingkeun
001
002

spésifikasi konci / fitur husus:

  • Perusahaan kami gaduh téknologi mesin mesin canggih.Urang utamana ngahasilkeun badag-ukuran komponén struktural baja kayaning ngagiling roller semén, excavator, mobil jeung equipments mesin beurat lianna.Urang ogé nyetél suku dina manufaktur parabot wewengkon kawas bejana tekanan, PLTA, kakuatan angin jeung mesin konstruksi.
  • Urang ngalakukeun pangalusna kami pikeun nyugemakeun kaperluan konsumén.

Pasar Ékspor Utama:

  • Asia Australasia
  • Tengah / Amérika Kidul Éropa Wétan
  • Wétan Tengah / Afrika Amérika Kalér
  • Éropa Kulon

XJCM tiasa ngaropea bagian excavator nurutkeun gambar customer sarta sarat lianna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami