Rocker arm 252600331 pikeun LW300F WHEEL LOADER -suku cadang

Katerangan pondok:

XJCM tiasa ngarancang sareng ngadamel bagian struktural ageung sapertos bagian loader, bagian bango, bagian excavator pikeun klien.


Rincian produk

Tag produk

urang tiasa ngarancang salaku sarat customer urang.

Model NO.: LG968
Ngaran Bagian: Panangan Rocker
Nomer Bagian: 29150007911
Paket Angkutan: Kasus
spésifikasi: aslina
Asal asli: Xuzhou, Cina
Kode HS: 8483

Keunggulan produk kami :

1) bahan kualitas luhur

2) kinerja High jeung kualitas awét

3) Lulus ISO9001, standar nasional

4) Gawe bareng jeung sagala rupa konsumén ti nagara béda salila sababaraha taun

5) Harga ex-pabrik langsung

6) 20 taun pangalaman manufaktur

7) Boga prosés produksi lengkep sareng QCS ketat

XJCM nyayogikeun panangan rocker loader kalayan kualitas luhur sareng harga pangsaéna

Kami ayeuna salah sahiji eksportir suku cadang roda loader panggedéna sareng pangsaéna di Cina, sareng kami tiasa nyayogikeun rupa-rupa jinis suku cadang asli sareng ngaropéa kualitas luhur pikeun wheel loader, Excavator, Road roller, motor grader jsb produk.

Suku cadang pikeun sadaya model di handap tina Wheel loader, Excavator, Backhoe, Road roller sareng Grader.

Modél: LG916;LG918 LG920;LG933L;LG936L;LG938L.LG952;LG952H;LG952L;

LG953;LG953L;LG953V;LG956L;LG956V.LG958,LG959,LG968V;LG978 L953F LG956F L958F L968F jsb.

Excavator LG6210E, LG6225E, LG6300E, LG6360E jsb suku cadang.bagian mesin.Ember huntu, pompa jsb

Motor grader G9190.for bagian mesin Dachai.

Jalan Roller: RS8140 RS8160 jsb sakabeh suku cadang gilinding

Backhoe Loader: B877, B876, LGB680 jsb aprts cadang.

Bagian mesin pikeun modél YC4D80-T20 / WP6G125E23 / WP6G125E22 / BF6M2012-12T3-1109 / WP6G175E201 / WD10G220E23 / WD10G220E23 / C6121 jsb mesin.

Suku cadang as pikeun LG918 LG933, LG936, LG938, LG952, LG953, LG956, LG958, LG968 jsb.

Urang Nyadiakeun Suku Cadang Wheel loader Ngan Asli.

Pikeun ngajamin kinerja pangalusna sarta disetir ku tanggung jawab ka unggal konsumén urang urang ngan ngajual suku cadang asli.

II Urang Suplai Full-Series Konstruksi Bagian Equipment.

bagian kami rentang nutupan kabayang loader I Excavators I Jalan Roller I Backhoe loader I Grader I parabot lianna.

Bungkusan & Pangiriman:

Bungkusan paling profésional kami

Angkutan treuk ageung ka palabuan laut sareng kerjasama angkutan internasional.
Di sagigireun ieu, Urang ogé nyadiakeun merek sejen, kayaning: 4WG180, 4WG200 jsb bagian transmisi, skid steer loader jsb.

 

Layanan kami:

Urang keukeuh dina prinsip customer kahiji, museurkeun kana nyadiakeun bagian asli kualitas luhur jeung harga low pikeun nyugemakeun sarat konsumén béda.With laju suplai quickest jeung waktu, sistem quoting sampurna, jeung métode pangiriman gancang, pausahaan bisa settle masalah dina waktu shortest pikeun ngurangan biaya pikeun mesin nangtung-handap.

771
772



  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami