Angkat Arm Pikeun Suku Cadang Wheel Loader

Katerangan pondok:

XJCM pabrik bagian loader, kayaning ember loader, panangan loader, pigura loader


Rincian produk

Tag produk

urang tiasa ngarancang salaku sarat customer urang.

Ngaran bagian: panangan ayun

Panangan excavator, ogé katelah panangan ayun, diwangun ku korsi pamasangan iteuk, korsi pemasangan silinder hidrolik, korsi dipasang sasis, pelat samping, pelat panutup luhur sareng handap, pelat melengkung, jsb, anu dianggo pikeun nyambungkeun. iteuk excavator ngadalikeun excavator sarta Peta Loading.Ieu adopts desain plat bertulang, nu bisa disebut panangan bertulang.Éta ogé diproduksi kalayan téknologi las anu canggih sareng nyumponan standar Kato sareng Hyundai pikeun mastikeun dimensi instalasi anu akurat.100% deteksi aliran ultrasonik pikeun mastikeun reliabiliti luhur booming.

Panangan angkat kalebet desain anu ditingkatkeun anu tiasa manjangkeun umur sakabéh assembly sahenteuna 30%.Digabungkeun sareng tabung torsi ngajalin dua sapotong, nambihan piring bungkusan sareng pin ember anu langkung ageung, urang tiasa ngarobih panangan anjeun anu tos aya atanapi ngadamel komponén énggal pikeun mesin anjeun.

 

Kauntungannana:

  • ★ Ningkatkeun cangkir bal.Desain ieu geus ningkat jéntré weld antara leungeun jeung cangkir, ngurangan cracking sabudeureun welds bola cup.Sajaba ti éta, hiji baris tambahan tina bolts ditambahkeun kana luhureun jeung handap cup / cap pikeun nyegah gagalna baud.
  • ★ Ngajalin tabung torsi.Ngaronjatkeun kualitas komponén lamun dibandingkeun casting a.
  • ★Two sapotong bel crank ceuli bushing.Dua sapotong bushing dirancang kalayan topi luhur;bushing nu installs ti dua sisi ceuli engkol bel sarta nyegah gerak sisi ka sisi engkol bel.

DETAIL Téknis

Ningkatkeun ketebalan bungkusan
Ngurangan cracking tina kertas wrapping luhur jeung handap, wrapping las kertas jeung leungeun.Ieu kahontal ku cara ngurangan rentang stress.Ngurangan rentang stress ku cara ningkatkeun modulus bagian tina kertas wrapping kandel tur mindahkeun las ka wewengkon stress handap.

 

Dua sapotong ngajalin tabung torsi

Ngaleungitkeun welds tina spool kana ceuli engkol bel.Kahirupan tina tabung torsi ngaronjat ku pamakéan bahan ngajalin jeung ku cara ngagerakkeun wewengkon weld ka rentang stress handap.

 

Pin LIPI anu langkung ageung sareng bushings Toughmet

Ukuran ember pin ieu ngaronjat, sarta Toughmet bushings luar dipaké pikeun nyegah cracking, ngaronjatkeun lifespan nu.

661
aa1ef54d



  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami