Karét dilacak undercarriage hidrolik pikeun crawler lagu dasar chassis excavator pangeboran pertambangan

Katerangan pondok:

XJCM ngahasilkeun rupa-rupa chassis pikeun mesin pertambangan ATLAS COPCO, ngagunakeun pelat baja kelas dunya nu ukuran nepi ka standar ATLAS COPCO.Operasi las dipigawé ku welders mumpuni IWE.Puseur machining diimpor mastikeun reliabiliti kerangka chassis.


Rincian produk

Tag produk

urang tiasa ngarancang salaku sarat customer urang.

Panjelasan Produk:

Kadua sisi undercarriage lagu ngatur sapasang struktur lagu ganda jeung alat nyetir .Unggal mékanisme Mapay diwangun ku Sprocket a, a Idler sarta pluralitas Track roller.Through operasi arah sabalikna tina Sprocket na idler pikeun tegangan lagu.Sprocket drive lagu pindah relatif ka roda, The idler ngawates posisi lagu gerakan, roller lagu Ngarojong beurat sakabéh body.The ciri beredar: kapasitas beban kuat sarta gaya traction, tekanan grounding leutik, jadi boga alus kaluar-jalan. kinerja sarta stabilitas, pangabisa climbing alus.Dina waktos anu sami, éta ngagaduhan radius péngkolan anu alit sareng fléksibel pisan.

Ku kituna loba dipaké dina sagala jinis geger pangeboran, excavator, bor nyetak, platform karya hawa, Crane, mesin tube bango, las mobile station, mesin tatanén, jsb.

Fitur produk:

Chassis Crawler diwangun ku réduksi laju leumpang hidraulik (majelis motor leumpang), lagu baja, lagu, roda nyetir, roda pituduh, roda pendukung, roda ranté, mékanisme tegangan sareng sajabana.

Undercarriage kami boga kaunggulan struktur kompak, kinerja dipercaya, periode pamakéan panjang, gampang ngagunakeun, Konsumsi énergi Low jeung ékonomi .And undercarriages kami bisa dipaké dina loba mesin kayaning jangkar rig, pangeboran, jet pangeboran rig, pangeboran, pangeboran arah horizontal, rig pangeboran, excavator, loader, excavator, platform gawé hawa, mesin pertanian jeung saterusna.

Sareng kami ogé tiasa nyayogikeun jasa tambahan sapertos kieu:

1.You bisa milih ngagunakeun domestik dihasilkeun motor speed dibereskeun atawa motor speed ganda diimpor.

2.we tiasa custom panjang undercarriage nu nurutkeun tungtutan konsumén '.

3.we bisa dilengkepan undercarriages jeung platform puteran.

4.The undercarriages kalawan sudut sasak melengkung ogé bisa disadiakeun.

5.We bisa nambahkeun blok karét kana lagu baja ngajaga jalan.

Xuzhou Jiufa ngahasilkeun pigura chassis pikeun excavator sahiji merek internasional renowned.The chassis handap pikeun excavator utamana koordinat kalawan balok samping ngajalankeun excavator keur ngarambat.Éta diproduksi nganggo téknologi sareng alat canggih.Urang ogé ngalaksanakeun tés nondestructive kana bagian konci.

 

Bagian-bagian alat beurat sadayana didamel tina pelat kinerja tinggi ku cara ngarakit tingkat luhur, las robotic sareng prosés mesin precision tinggi.Éta dijieun saluyu ketat kana standar Hyundai na Kato excavators, mastikeun reliabilitas tinggi.

Jiufa ngahasilkeun rupa-rupa chassis pikeun mesin pertambangan ATLAS COPCO, ngagunakeun pelat baja kelas dunya nu ukuran nepi ka standar ATLAS COPCO.Operasi las dipigawé ku welders mumpuni IWE.Puseur machining diimpor mastikeun reliabiliti kerangka chassis.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami