banner

Pertambangan bagian treuk dump

  • Qurry and Stone mining truck Tipper truck with 10m3 tipping box

    Truk pertambangan Qurry sareng Batu Truk Tipper kalayan kotak tipping 10m3

    Katerangan Produk: Dumper Placer System dipasang dina LCV, MCV sareng HCV Truck Chassis sareng gumantung kana kapasitas wadahna.Ieu dimaksudkeun pikeun sakabéh munisipalitas leutik atawa badag, husus pikeun wewengkon nu padumuk.Kaunggulan produk: • Ieu unik, kacida produktif, operasi gampang jeung pangropéa low, sistem hygienic pikeun mantuan dina ngajaga kota bersih.Éta mangrupikeun metode anu efektif sareng fleksibel pikeun nanganan lebu / sampah / nolak sareng bahan wangunan anu dipiceun.Ieu basajan, gampang tur con ...
  • Painted heavy duty dump truck pallet accessories

    Dicét tugas beurat dump treuk asesoris Usuk

    Dump pallet tailgate ieu tiasa dibuka ka gigir sareng ka handap.Ieu husus pikeun konsumén di Selandia Anyar jeung Australia.