Warta

  • Excavator Parts

    Bagian Excavator

    Bagian excavator utamana diwangun ku dua bagian: bagian mékanis jeung bagian éléktronik.1, bagian mékanis anu bagian mékanis murni, nyadiakeun rojongan kakuatan, utamana pompa hidrolik, grab, panangan badag, lagu, mesin, jsb 2, asesoris éléktronik anu bagian kontrol nyetir of excavator nu, make ...
    Maca deui
  • Reasonable use of excavator bucket teeth

    Pamakéan wajar tina huntu ember excavator

    Kalayan paningkatan kontinyu tingkat pamanfaatan excavator masarakat, beuki seueur proyék anu laun diadaptasi kana ayana alat-alat sapertos kitu.Tapi, ku ngagunakeun excavator, leungitna huntu ember excavator ogé ngaronjat, jadi kumaha urang kudu beroperasi ember excavator ...
    Maca deui
  • How to maintain crane parts

    Kumaha ngajaga bagian bango

    1. Pangropéa motor jeung reducer Pikeun nangkep hakekat téhnologi pangropéa komponén bango, mimiti sagala, perlu mariksa suhu casing motor jeung bagian bearing , noise jeung Geter motor pikeun fenomena abnormal rutin.Dina kasus sering ...
    Maca deui
  • How to prolong the life of lifting machinery?

    Kumaha manjangkeun umur mesin angkat?

    Cranes umumna pangalusna ditempatkeun di gudang kalayan halangan datar tur lega, ambéh maranéhanana bisa leuwih hadé dijaga jeung diatur.Nyatana, nalika bango henteu dianggo, manajemén ogé mangrupikeun hal anu penting, sanés ngan ukur ngalungkeun.Éta henteu kondusif pikeun pangropéa perf bango ...
    Maca deui
  • Current situation and future development trend of Chinese manufacturing industry

    kaayaan ayeuna jeung trend ngembangkeun kahareup industri manufaktur Cina

    sistem manufaktur calakan mangrupakeun jenis mesin calakan sarta ahli manusa babarengan diwangun ku manusa-mesin integrasi sistem calakan, éta bisa dina prosés manufaktur jeung gelar luhur kalenturan sarta integrasi teu luhur, kalayan bantuan simulasi komputer tina intellig.. .
    Maca deui
  • Manufacturing technology of frame structure of rubber-tyred crane

    Téknologi manufaktur struktur pigura tina bango ban karét

    Struktur rangka bango roda, anu diwangun ku bagian hareup pigura, bagian pungkur tina pigura sareng dukungan slewing, dicirikeun ku: bagian tukang pigura mangrupikeun struktur kotak trapezoid anu terbalik, Lebar bagian luhur. langkung ageung tibatan ...
    Maca deui
  • Structural elements and design methods of mechanical structural parts

    Unsur struktural jeung métode desain bagian struktural mékanis

    01 Unsur géométri bagian struktural Fungsi struktur mékanis utamana diwujudkeun ku bentuk geometri bagian mékanis jeung hubungan posisional relatif antara rupa-rupa bagian.Géométri bagian diwangun ku beungeutna.Hiji p...
    Maca deui
  • Dump truck structure classification and selection

    Klasifikasi struktur treuk dump sareng pilihan

    Struktur treuk dump treuk dump utamana diwangun ku mékanisme dumping hidrolik, gerbong, pigura jeung asesoris.Di antarana, mékanisme dumping hidrolik jeung struktur gerbong béda ti unggal produsén modifikasi.Struktur dump truck dijelaskeun dina dua ...
    Maca deui
  • Introduction to the structure and parts of the loader

    Bubuka kana struktur jeung bagian tina loader nu

    Sakabeh struktur loader dibagi kana bagian handap 1. Mesin 2. Gearbox 3. Ban 4. Drive as 5. Cab 6. LIPI 7. Sistem transmisi Ieu komponén struktural utama loader nu.Kanyataanna, loader teu jadi pajeulit.Dibandingkeun sareng excavator, l ...
    Maca deui
  • Analysis of welding positioner for construction machinery structural parts

    Analisis las positioner pikeun bagian struktural mesin konstruksi

    Abstrak: Jenis dasar positioners las manual ilahar dipaké nyaéta: tipe outrigger, tipe Dengdekkeun-rotasi, ganda-kolom tipe single-rotasi, jsb Kusabab watesan tina darajat kabebasan rotasi, taya sahiji positioners ieu bisa ngawujudkeun rotasi sawenang-wenang ...
    Maca deui