kaayaan ayeuna jeung trend ngembangkeun kahareup industri manufaktur Cina

sistem manufaktur calakan mangrupakeun jenis mesin calakan sarta ahli manusa babarengan diwangun ku manusa-mesin integrasi sistem calakan, éta bisa dina prosés manufaktur jeung gelar luhur kalenturan sarta integrasi teu luhur, kalayan bantuan simulasi komputer kagiatan calakan. ahli manusa pikeun analisis, nalar, judgment, konsepsi jeung-nyieun kaputusan Pikeun ngaganti atawa manjangkeun bagian manusa tina karya méntal dina lingkungan manufaktur Dina waktu nu sarua, gudang koleksi babagi integrasi hadé tur ngembangkeun manufaktur calakan kecerdasan manusa dumasar kana hiji anyar. generasi téknologi informasi jeung komunikasi jeung integrasi jero téhnologi manufaktur canggih, jasa manajemén produksi sapanjang kagiatan manufaktur desain unggal link, boga kasadaran diri Kusabab ulikan ti kaputusan Ayeuna, ékonomi Cina urang dina prosés transformasi ti-speed tinggi. tumuwuh pikeun ngembangkeun kualitas luhur.Dina waktos anu sami, kalayan ningkatna industri, industri manufaktur China laun-laun bakal ngalih tina Made in China ka manufaktur cerdas di China.Manufaktur calakan bakal jadi trend ngembang dilawan industri manufaktur di mangsa nu bakal datang. , nyieun kaunggulan kompetisi anyar industri manufaktur di nagara urang, sadar tujuan pabrik powerhouse, boga significance strategis penting.

1 (1)


waktos pos: Jan-11-2022