Klasifikasi struktur treuk dump sareng pilihan

Struktur dump treuk

Dump treuk utamana diwangun ku mékanisme dumping hidrolik, gerbong, pigura jeung asesoris.Di antarana, mékanisme dumping hidrolik jeung struktur gerbong béda ti unggal produsén modifikasi.Struktur treuk dump dijelaskeun dina dua aspék dumasar kana jinis gerbong sareng mékanisme angkat.

1 Jenis angkot

Jinis struktur gerbong kasarna tiasa dibagi kana kagunaan anu béda-béda dumasar kana tujuan anu béda: gerbong rectangular biasa sareng gerbong ember pertambangan (sapertos anu dipidangkeun dina gambar di handap ieu).

gerbong rectangular biasa dipaké pikeun angkutan kargo bulk.Panel pungkur dilengkepan mékanisme muka sareng nutup otomatis pikeun mastikeun unloading lancar barang.Ketebalan gerbong rectangular biasa nyaéta: 4 ~ 6 pikeun pelat hareup, 4 ~ 8 pikeun pelat samping, 5 ~ 8 kanggo pelat pungkur, sareng 6 ~ 12 kanggo pelat handap.Contona, konfigurasi baku tina kompartemen rectangular biasa tina Chengli dump treuk nyaéta: 4 sisi di hareup, 4 di handap, 8 di tukang, jeung 5.

Gerbong ember tambang cocog pikeun ngangkut barang-barang ukuran ageung sapertos batu ageung.Nganggap dampak kargo sareng tabrakan wangunan, desain gerbong ember pertambangan langkung rumit sareng bahan anu dianggo langkung kandel.Contona, konfigurasi baku tina Jiangnan Dongfeng dump treuk pertambangan LIPI kompartemen nyaeta: hareup 6 sisi, 6 handap sarta 10, sarta sababaraha model mibanda sababaraha baja sudut dilas dina plat handap pikeun ngaronjatkeun rigidity sarta dampak lalawanan kompartemen nu.Ka

11gerbong rectangular biasa Pertambangan ember gerbong

2 Jinis mékanisme angkat

Mékanisme angkat nyaéta inti dump treuk sareng indikator primér pikeun nangtoskeun kualitas dump treuk.

Jenis mékanisme ngangkat ayeuna umum di Cina: F-tipe tripod ngagedekeun mékanisme ngangkat, T-tipe tripod ngangkat mékanisme ngangkat, ganda-silinder ngangkat, ngangkat luhur hareup jeung rollover dua kali sided, ditémbongkeun saperti dina gambar di handap ieu.

Mékanisme ngangkat tripod ayeuna mangrupikeun metode angkat anu paling seueur dianggo di Cina, kalayan kapasitas beban 8 dugi ka 40 ton sareng panjang gerbong 4,4 dugi ka 6 méter.Kauntungannana nyaéta strukturna asak, angkatna stabil, sareng biayana rendah;disadvantage teh nya eta jangkungna nutup tina lanté gerbong jeung pesawat luhur pigura utama relatif badag.

Bentuk ngangkat silinder ganda biasana dianggo dina treuk dump 6X4.A silinder multi-tahap (umumna 3 ~ 4 tahap) dipasang dina dua sisi hareup as kadua.The fulcrum luhur silinder hidrolik langsung meta dina lanté gerbong.Kauntungannana ngangkat ganda-silinder éta jangkungna nutup tina lanté gerbong jeung pesawat luhur pigura utama relatif leutik;disadvantage teh nya eta sistem hidrolik hese pikeun mastikeun sinkronisasi tina dua silinder hidrolik, stabilitas hirup goréng, sarta rigidity sakabéh lanté gerbong relatif tinggi.

Metoda ngangkat jack hareup boga struktur basajan, jangkungna nutup tina lanté gerbong jeung pesawat luhur pigura utama tiasa leutik, stabilitas sakabeh wahana téh alus, tekanan tina sistem hidrolik leutik, tapi stroke tina jack hareup silinder multi-tahap badag, sarta biaya anu luhur.

Silinder hidrolik rollover dua sisi gaduh gaya anu langkung saé sareng stroke anu langkung alit, anu tiasa ngawujudkeun rollover dua sisi;kumaha oge, pipa hidrolik leuwih pajeulit, sarta incidence kacilakaan rollover leuwih luhur.
To

 

12F-tipe tripod magnifying sarta ngangkat mékanisme T-tipe tripod magnifying sarta ngangkat mékanisme

13Angkat silinder ganda Front luhur angkat

14

flip dua sisi

Pilihan treuk dump

Kalayan pamekaran treuk dump sareng paningkatan kakuatan pameseran domestik, treuk dump sanés deui treuk dump universal anu tiasa ngalaksanakeun sagala tugas dina rasa tradisional.Tina sudut pandang desain, aranjeunna dikembangkeun béda pikeun barang anu béda, kaayaan kerja anu béda, sareng daérah anu béda.produk.Ieu ngabutuhkeun pangguna pikeun nyayogikeun kaayaan pamakean khusus ka produsén nalika mésér kendaraan.

1 Sasis

Lamun milih chassis a, umumna dumasar kana kauntungan ékonomi, kayaning: harga chassis, kualitas loading, kapasitas overload, konsumsi bahan bakar per 100 kilométer, waragad pangropéa jalan, jsb Sajaba ti éta, pamaké ogé kudu mertimbangkeun parameter handap chassis nu. :

① Jangkungna pesawat luhur pigura chassis tina taneuh.Sacara umum, jangkungna pesawat luhureun taneuh pigura chassis 6 × 4 nyaeta 1050 ~ 1200.Nu leuwih gede nilai, nu leuwih luhur puseur gravitasi wahana nyaeta, sarta leuwih gampang éta ngabalukarkeun rollover a.Faktor utama anu mangaruhan nilai ieu nyaéta diaméter ban, susunan gantung sareng jangkungna bagian pigura utama.

② gantung pungkur tina chassis nu.Upami nilai ieu ageung teuing, éta bakal mangaruhan stabilitas treuk dump sareng nyababkeun kacilakaan rollover.nilai ieu umumna antara 500-1100 (iwal rollover dump truk).

③ Kendaraan anu lumayan cocog sareng tiasa dipercaya nalika dianggo


waktos pos: Oct-08-2021