Kumaha ngajaga bagian bango

1. Pangropéa motor jeung reducer

Pikeun ngartos hakekat téknologi pangropéa komponén bango, mimitina, perlu mariksa suhu casing motor sareng bagian bantalan, bising sareng geter motor pikeun fenomena abnormal sacara teratur.

Dina kasus sering ngamimitian, ventilasi jeung cooling kapasitas diréduksi alatan speed low, sarta arus badag, sarta naékna suhu motor bakal ningkat gancang, jadi eta kudu dicatet yén naékna suhu motor kedah. teu ngaleuwihan wates luhur dieusian dina manual.

Saluyukeun marake nurutkeun sarat tina manual instruksi motor.

Pangropéa poéan réduksi tiasa ngarujuk kana manual instruksi produsén.Jeung bolts jangkar tina reducer kudu dipariksa remen, sarta sambungan teu kudu leupas.

ctgf

2. Lubrication of ngajalankeun gear

Kadua, dina téhnologi pangropéa bagian bango, tetep dina pikiran ventilasi hade kipas.Upami anjeun nganggo éta, anjeun kedah muka tutup ventilasi pangurangan heula pikeun mastikeun ventilasi anu saé pikeun ngirangan tekanan internal.Sateuacan damel, pariksa naha jangkungna permukaan minyak pelumas tina réduksi nyumponan sarat.Upami éta langkung handap tina tingkat minyak normal, jinis minyak pelumas anu sami kedah ditambihan dina waktosna.

Bantalan unggal kabayang tina mékanisme iinditan geus ngeusi cukup gajih (gajih dumasar-kalsium) salila assembly, sarta teu merlukeun refueling sapopoé.Unggal dua bulan, gajih bisa replenished ngaliwatan liang keusikan minyak atawa muka panutup bearing, sarta unggal taun Cabut, beresih jeung ngaganti gajih sakali.

Larapkeun gajih ka unggal bolong gear kabuka saminggu sakali.

3. Pangropéa sarta ngalayanan unit winch

Salawasna perhatikeun jandela minyak kotak gear bango pikeun mariksa naha tingkat minyak tina minyak pelumas aya dina kisaran anu ditangtukeun.Nalika éta langkung handap tina tingkat minyak anu ditangtukeun, minyak pelumas kedah dieusi deui dina waktosna.

Nalika bango jarang dianggo sareng kaayaan sealing sareng lingkungan operasi saé, minyak pelumas dina kotak pangurangan diganti unggal genep bulan, sareng nalika lingkungan operasi goréng, éta diganti quarterly.Nalika dipendakan yén cai parantos lebet kana kotak bango atanapi sok aya busa dina permukaan minyak sareng ditangtukeun yén minyak parantos mudun, oli kedah langsung diganti.Nalika ngaganti oli, éta kedah digentos sacara ketat dumasar kana produk minyak anu dijelaskeun dina manual operasi kotak gear, sareng produk minyak henteu kedah dicampur.


waktos pos: Mar-16-2022