Kumaha manjangkeun umur mesin angkat?

Cranes umumna pangalusna disimpen dina gudang kalayan halangan datar tur lega, ambéh maranéhanana bisa leuwih hadé dijaga tur diurus.Nyatana, nalika bango henteu dianggo, manajemén ogé mangrupikeun hal anu penting, sanés ngan ukur ngalungkeun.Éta henteu kondusif pikeun pangropéa kinerja bango sareng kalenturan nalika dioperasikeun deui.Janten kumaha ngatur aranjeunna mangrupikeun hal anu peryogi pisan.Kumaha carana ngatur bango salami periode panempatan?Perusahaan XJCM ngagabungkeun pangalaman urang sareng museurkeun kana titik-titik ieu:

1. Perlu ngagunakeun lapisan kandel kantong plastik pikeun ngarangkep sakabéhna.Maksudna, langkung saé henteu ngantunkeun bango di dinya iraha waé, sareng ngantepkeunana sacara alami.Ieu teu nguntungkeun, nu merlukeun urang Sarupa jeung manajemén bungkusan tina mobil, éta kasarna ngagunakeun kantong plastik kandel pikeun bungkusan hal lian ti ban sakabéhna, nu ogé bisa ngajaga eta tina sababaraha karuksakan éksternal sarta gangguan.

2. Ngalaksanakeun manajemén tanaga khusus, ngonpigurasikeun tanaga khusus pikeun mariksa bango ti jaman ka jaman sareng mendakan masalah, ku kituna anjeun tiasa terang dina waktosna naha bakal aya masalah salami periode panempatan, janten éta mangrupikeun ukuran manajemén anu penting pisan. , Manajemén tanaga pangsaéna pikeun nerapkeun sistem tugas sareng sistem manajemén téknis, boh manajemén normal sareng manajemén bimbingan téknis.

3. Peringatan awal sareng ngawaskeun kedah ditetepkeun, nyaéta pikeun kasalametan bango, pikeun nyegah tindakan ilegal ku jalma sanés anu gaduh motif ulterior.Anjeun oge bisa ngarti kaayaan gudang ngaliwatan monitor, jadi Anjeun bisa make téhnologi informasi.tunduk kana ngaronjat monitoring.Tilu titik ieu kedah janten ukuran manajemén dasar pikeun panempatan bango, kecuali pikeun manajemén anu béda tina bango anu béda.Mun konsumén kabetot, Mangga ngahubungan kalawan Xuzhou Jiufa Konstruksi mesin Co., Ltd pikeun leuwih jéntré.XJCM ngantosan anjeun iraha waé.


waktos pos: Feb-24-2022