Bubuka kana struktur jeung bagian tina loader nu

Sakabeh struktur loader dibagi kana bagian handap
1. Mesin
2. Gearbox
3. Ban
4. As drive
5. Kab
6. Ember
7. Sistim transmisi
Ieu mangrupikeun komponén struktural utama loader.Kanyataanna, loader teu jadi pajeulit.Dibandingkeun jeung excavator nu, loader estu nanaon.Alesan naha anjeun ngarasa pajeulit sabab anjeun terang sakedik ngeunaan loader.
1. Mesin
Kiwari, lolobana mesin maké Weichai dilengkepan suntik éléktronik.Ieu sarat panyalindungan lingkungan nasional.Sababaraha urang nyebutkeun yén mesin suntik éléktronik ayeuna teu kuat kawas mesin baheula.Kanyataanna, éta dibandingkeun.Tenaga kuda henteu ngirangan sareng langkung ramah lingkungan sareng langkung irit bahan bakar.

2. Gearbox

1Kotak gear biasana dibagi kana kotak gear planét sareng aci tetep, tapi kotak gear planét ayeuna dianggo.Contona, XCMG urang 50 loader lolobana dilengkepan XCMG urang gearboxes timer dijieun.Karakteristikna nyaéta yén éta tiasa ngirimkeun torsi anu ageung.Perbaikan loader ngajadikeun loader cocog pikeun sagala rupa kaayaan gawé, sarta dina waktos anu sareng ngurangan maké, sintering sarta ngonci bagian séjén, ku kituna kahirupan gearbox geus greatly ningkat.

3. Ban

 

2Pilihan ban ayeuna nyaéta kieu: 1. Aeolus, 2. Triangle, 3. Modél High-end atawa badag-tonnage dilengkepan ban Michelin, salami ban teu boga goresan teuas seukeut dina tonggong, aya dasarna euweuh. masalah.

4. As drive

3As drive dibagi kana as drive garing sareng as drive baseuh.Kalolobaan produk utamana axles drive garing, nu teu jadi alus sakumaha axles drive garing dijieun ku XCMG on XCMG 500 loader.Karakteristikna: salah sahijina Bahanna sami sareng gear, iwal ti éta parantos dipanaskeun.Bahan ieu tiasa pisan ningkatkeun umur jasa tina as drive.Sajaba ti éta, beurat as drive geus ngahontal 275KG, nu greatly ngaronjatkeun kapasitas beban-bearing na.

5. Kab

4Salian kasalametan taksi, bising ogé langkung alit, sareng seueur desain anu ramah-pamaké.Contona, panel instrumen mangrupakeun panel instrumen gabungan digital.Angka-angka langkung intuitif pikeun masihan anjeun terang sababaraha kaayaan loader.Setir jeung korsi téh duanana Ieu bisa disaluyukeun.Desain ieu saé pisan.Hal ieu ngamungkinkeun supir nyaluyukeun nurutkeun jangkungna na.Kaca spion ageung ngamungkinkeun tampilan pungkur supir janten langkung kabuka (ieu ogé tempat karesep kuring, dibandingkeun sareng kaca spion tina merek anu sanés langkung ageung 30%), sareng aya kompartemen panyimpen, wadah cangkir tea, radio, MP3, jsb.

6. Ember

5LIPI na dibentuk ku mencét sakabeh sapotong pelat baja, nu leuwih tahan maké ti ember dilas tur boga umur layanan leuwih panjang.
7. Sistim transmisi
Hal-hal profésional langkung berharga, tapi pikeun leres-leres ngadamel produk pangsaéna di butik, hal-hal profésional kedah janten set lengkep.Sistem transmisi Xugong diproduksi pikeun kotak gear sareng mesin khususna.Kami geus ngabandingkeun ieu.Xugong The loaders ayeuna memang leuwih gancang ti loaders brand séjén dina efisiensi gawé, sarta leuwih fleksibel.

6


waktos pos: Oct-08-2021