téhnologi Manufaktur struktur pigura tina karét-tyred bango

Struktur rangka bango roda, anu diwangun ku bagian hareup pigura, bagian pungkur tina pigura sareng dukungan slewing, dicirikeun ku: bagian tukang pigura mangrupikeun struktur kotak trapezoid anu terbalik, Lebar bagian luhur. leuwih badag batan lebar bagian handap;bagian pungkur pigura mangrupa struktur integral, rojongan slewing mangrupa rojongan slewing tipe rojongan luhur, sarta rojongan slewing rojongan luhur disusun dina posisi tengah luhur bagian pungkur pigura.
[Ringkesan léngkah-léngkah palaksanaan téknis]
Struktur rangka bango ban
Téknologi anu dipaténkeun aya hubunganana sareng widang mesin rékayasa, khususna kana struktur rangka bango ban.
Téhnologi bubuka
Ayeuna, struktur sasis tina bango roda biasana diwangun ku outriggers tetep payun sareng pungkur sareng bagian payun sareng pungkur pigura.Contona, struktur chassis pigura tina bango roda ditémbongkeun dina Gambar 1 mangrupa struktur outrigger H ngawangun, kaasup bagian hareup pigura 1', bagian pungkur pigura 2', outrigger dibereskeun hareup 3'. , jeung outrigger tetep pungkur.4', rojongan swivel 5'jeung leg rojongan movable 6'.angka 2 nembongkeun struktur chassis pigura tina crane kabayang tonnage super badag.Ieu struktur outrigger X ngawangun, kaasup bagian hareup pigura 7 ', bagian pungkur pigura 8', outrigger tetep 9' jeung rojongan slewing 10' , Bagian pungkur 8' pigura dibagi. jadi dua bagian, nu mangrupakeun struktur segmented, sarta rojongan slewing 10 'disusun antara bagian pungkur 8' tina dua bagian pigura.Bagéan pungkur pigura mangrupikeun bagian anu nahan gaya utama bango nalika operasi angkat atanapi nyetir.Gayana kawilang ageung, sareng tunduk kana momen tipping anu luhur, angkat beban atanapi beban kejut nalika nyetir di lingkungan operasi angkat kompleks sareng kaayaan jalan anu rumit.Hasilna, bagian lemah tina bagian pungkur pigura anu rawan cracking, deformasi jeung instability.Ku alatan éta, ngaronjatkeun bending jeung torsion lalawanan tina bagian pungkur pigura mangrupakeun konci pikeun ngaronjatkeun kapasitas beban-bearing tina bango nu.Bagian pungkur pigura dina seni prior biasana adopts struktur ngawangun kotak diwangun ku balok jeung pelat.Bagian cross tina struktur kotak-ngawangun umumna rectangular.Ditémbongkeun saperti dina Gambar 3, momen bending inersia sarta lalawanan pigura rectangular sorangan Momen torsional inersia leutik, sarta aya masalah di handap ieu.1) Desain lightweight pigura rectangular geus ngahontal wates na.Paningkatan dina kapasitas beban-bearing produk inevitably bakal nambahan beurat pigura sorangan.Kalayan kanaékan kontinyu tina beurat angkat bango, momen bending sareng torsi pigura nalika operasi angkat ogé ningkat, sareng struktur anu nganggo cross-section ageung diadopsi.Éta sacara efektif tiasa ningkatkeun résistansi bending sareng torsi tina pigura, tapi bagian melintang awak henteu tiasa ningkat kalayan beurat angkat kusabab larangan nyetir.Dina waktos anu sami, beurat awak ogé kedah nyumponan kaayaan jalan sareng kaayaan nyetir.Desain optimasi struktural pigura rectangular geus ngahontal kaayaan wates teu bisa minuhan sarat ngaronjat kapasitas beban.2) Struktur dioptimalkeun tina kakuatan sarta rigidity pigura rectangular ieu dasarna finalized.Pigura rectangular ngurangan beurat atawa henteu nambahan beurat sorangan...
Struktur rangka bango ban
【Titik panyalindungan téknis】
Struktur rangka bango roda, anu diwangun ku bagian hareup pigura, bagian pungkur tina pigura sareng dukungan slewing, dicirikeun ku: bagian tukang pigura mangrupikeun struktur kotak trapezoid anu terbalik, Lebar bagian luhur. leuwih badag batan lebar bagian handap;bagian pungkur pigura mangrupa struktur integral, rojongan slewing mangrupa rojongan slewing tipe rojongan luhur, sarta rojongan slewing rojongan luhur disusun dina posisi tengah luhur bagian pungkur pigura.

【Abstrak Fitur Téknis】
1. Struktur rangka bango tipe ban, diwangun ku bagian hareup pigura, bagian pungkur tina pigura jeung rojongan slewing, dicirikeun dina éta: bagian pungkur pigura mangrupa struktur kotak trapezoidal inverted, jeung inverted trapezoidal struktur kotak-ngawangun rubak bagian luhur struktur leuwih badag batan rubak bagian handap;bagian pungkur pigura mangrupa struktur integral, rojongan slewing mangrupa rojongan slewing tipe rojongan luhur, sarta rojongan slewing luhur rojongan diatur dina luhureun bagian pungkur pigura Dina posisi tengah, piring panutup luhur tina. struktur kotak-ngawangun diatur dina tipe segmented, rojongan slewing tipe rojongan luhur disusun antara dua bagian tina piring panutup luhur, sarta rojongan tipe slewing rojongan luhur perenahna di luhur pigura sakabéhna, Jeung rojongan- rojongan tipe slewing leuwih lega ti pigura.2. Struktur pigura tina bango karét-tyred nurutkeun klaim 1, dicirikeun dina éta: bagian rusak tina bagian pungkur pigura adopts wangun variabel cross-bagian, sarta jangkungna bagian pungkur pigura téh. diréduksi jadi wewengkon cross-sectional bagian pungkur bagian pungkur pigura leuwih leutik batan aréa cross-sectional hareup jeung bagian tengah bagian pungkur pigura.3. Ban-tipe bango struktur pigura nurutkeun ngaku 2, wherein bagian pungkur pigura kabentuk ku splicing jeung las tina plat panutup luhur, plat lanté handap, jeung webs dina dua sisi pikeun ngabentuk bentuk trapezoidal inverted. .Struktur kotak.4. Struktur pigura ban bango nurutkeun ngaku 2, wherein bagian pungkur pigura dilas pikeun ngabentuk inverted bentuk kotak trapezoid ngaliwatan hiji plat panutup luhur sarta integrally kabentuk "U" -ngagulung plat ngagulung.struktur.

Crane frame

waktos pos: Nov-05-2021