Pamakéan wajar tina huntu ember excavator

Kalayan paningkatan kontinyu tingkat pamanfaatan excavator masarakat, beuki seueur proyék anu laun diadaptasi kana ayana alat-alat sapertos kitu.Tapi, ku ngagunakeun excavator, leungitna huntu ember excavator ogé ngaronjat, jadi kumaha urang kudu beroperasi excavator bucket huntu leuwih éféktif lamun urang ngagunakeun excavator?

30

Pentingna huntu ember excavator nyaeta timer dibuktikeun, jadi Anjeun kudu nengetan leuwih lamun ngagunakeun eta, jeung anjeun kudu nyokot ukuran bener, ku kituna excavator nu bisa dipaké normal.Janten, kumaha cara ngagunakeun huntu ember tina excavator anu leres?Hayu atuh ngenalkeun ka anjeun handap.

Pilihan anu leres: Pamakéan huntu ember excavator mimitina kudu pilihan bener, sarta tekad tina bahan perlu dilaksanakeun nurutkeun lingkungan.Ngan ku cara ieu tiasa langkung saé mastikeun pilihan anu leres, sareng huntu ember anu dipilih leres dianggo.Éta ogé bisa maénkeun peran.

Perhatian kana sudut: supir excavator kudu nengetan sudut digging salila operasi, coba ngawasaan eta nalika digging, huntu LIPI anu jejeg beungeut gawé nalika digging handap, atawa sudut camber teu leuwih gede ti 120 derajat, ku kituna ulah aya. pegatna alatan kacenderungan kaleuleuwihi.huntu ember.Ogé Kade ulah ngayun panangan digging ti sisi ka sisi lamun aya résistansi badag, nu bakal ngabalukarkeun huntu LIPI jeung base huntu megatkeun alatan gaya kénca jeung katuhu kaleuleuwihan, sabab prinsip desain mékanis paling jenis huntu LIPI. teu nganggap gaya kénca jeung katuhu.

ngagantian timely: The maké tina korsi huntu ogé pohara penting pikeun hirup layanan tina huntu LIPI excavator nu.Disarankeun pikeun ngaganti korsi huntu sanggeus korsi huntu geus dipaké kaluar ku 10% -15%, sabab korsi huntu jeung LIPI jeung maké kaleuleuwihan Aya gap badag antara huntu, ku kituna gawé babarengan antara huntu LIPI jeung huntu. korsi huntu, sarta titik gaya geus robah, sarta huntu LIPI pegat alatan robah tina titik gaya.


waktos pos: Apr-29-2022