Ngolah profésional sarta produksi pigura bango, pigura mesin konstruksi, pigura bango, chassis bango

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Parameter:

Jumlah modél: chassis bango

Asal: Cina (daratan)

  • Perusahaan kami gaduh téknologi mesin mesin canggih.Urang utamana ngahasilkeun badag-ukuran komponén struktural baja kayaning ngagiling roller semén, excavator, mobil jeung equipments mesin beurat lianna.Urang ogé nyetél suku dina manufaktur parabot wewengkon kawas bejana tekanan, PLTA, kakuatan angin jeung mesin konstruksi.
  • Urang ngalakukeun pangalusna kami pikeun nyugemakeun kaperluan konsumén.

Pasar Ékspor Utama:

  • Asia Australasia
  • Tengah / Amérika Kidul Éropa Wétan
  • Wétan Tengah / Afrika Amérika Kalér
  • Éropa Kulon

Kaunggulan Kompetitif Primer:

★ Durability

Bagian standar sadayana diolah ku prosés blasting pasir sadayana.Beungeutna langkung mulus sareng langkung éndah.Éta dirawat kalayan peledakan anti korosi.Ngagunakeun cet kualitas pangluhurna dina industri bango munara, kalawan adhesion kuat sarta durability panjang.

★ Langkung Aman

Kabéh sambungan chord sadayana gas-shielded tur dilas.Sadaya produk diuji ku inspeksi weld, x-ray sareng pamariksaan ultrasonik UT.Éta langkung aman.

★ Service Profesional

SYM gaduh langkung ti 20 taun pangalaman tower crane.SYM bakal nyayogikeun anjeun nasihat profésional anu pangsaéna.24 layanan palanggan jam masihan anjeun eupan balik gancang.

 

construction machinery frames, crane chassis

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami