Foton Lovol Wheel Loader Rear Frame Wheel Loader Spare Parts

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

urang tiasa ngarancang salaku sarat customer urang.

Pigura disebut ogé balok.Dasar mobil umumna diwangun ku dua balok longitudinal sareng sababaraha balok, anu dirojong dina roda ku alat gantung, as hareup, sareng as pungkur.Éta gaduh kakuatan anu cekap sareng kaku pikeun nahan beban mobil sareng dampak anu dikirimkeun tina roda.Pikeun rarancang jeung struktur pigura, hal kahiji anu kudu jelas dipikaharti rupa-rupa gaya nu pigura kudu nanggung nalika kandaraan keur ngajalankeun.Lamun kateguhan pigura teu alus dina hiji aspék, euweuh urusan kumaha alus sistem gantung, éta moal ngahontal kinerja penanganan alus.Dina lingkungan sabenerna, pigura kudu nyanghareupan opat rupa tekanan.Gaya éksternal anu mangaruhan rigidity pigura biasana asalna tina gesekan tina beungeut jalan jeung nilai G dihasilkeun salila akselerasi, deceleration atanapi cornering.

Parameter:

Jumlah modél: rupa-rupa modél bagian excavator

Asal: Cina (daratan)

spésifikasi konci / fitur husus:

  • Perusahaan kami gaduh téknologi mesin mesin canggih.Urang utamana ngahasilkeun badag-ukuran komponén struktural baja kayaning ngagiling roller semén, excavator, mobil jeung equipments mesin beurat lianna.Urang ogé nyetél suku dina manufaktur parabot wewengkon kawas bejana tekanan, PLTA, kakuatan angin jeung mesin konstruksi.
  • Urang ngalakukeun pangalusna kami pikeun nyugemakeun kaperluan konsumén.

Pasar Ékspor Utama:

  • Asia Australasia
  • Tengah / Amérika Kidul Éropa Wétan
  • Wétan Tengah / Afrika Amérika Kalér
  • Éropa Kulon

Kaunggulan Kompetitif Primer:

  • Ngaran Brand Bagian Bentuk A
  • Persetujuan Kualitas bungkusan
  • Produk Héjo Asal
  • Reputasi harga
  • Distributorships ditawarkeun Garansi / Garansi
  • Layanan Fitur Produk
  • Patalina éléktronik Approvals International
  • Kinerja Produk Pesenan Leutik Ditampi
  • Spésifikasi Staf Militér ngalaman
  • Pangiriman gancang

XJCM tiasa ngaropea bagian excavator nurutkeun gambar customer sarta sarat lianna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami