Wheelbase pondok hidraulik ngapung booming tina treuk bango

Katerangan pondok:

XJCM tiasa ngarancang sareng ngahasilkeun bagian bango, bagian excavator, bagian loader pikeun palanggan.


Rincian produk

Tag produk

urang tiasa ngarancang salaku sarat customer urang.

Ngaran bagian: Crane boom

Kalawan téhnologi ngarah urang, kalawan sumanget inovasi, silih benefit, silih benefit, sarta ngembangkeun, urang bakal nyieun hiji mangsa nu bakal datang makmur jeung parusahaan anjeun terhormat.Truk makmur, derek hidrolik, sareng treuk 50 ton.Urang ngarepkeun kauntungan silih sareng konsumén luar negeri.Satuluyna nguatkeun gawé babarengan dina dasar silih mangpaat.Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun inpo nu leuwih lengkep!

 

Bango teleskopik mangrupikeun fasilitas anu gampang dioperasikeun sareng langkung ekonomis.Angkat didorong ku tali kawat baja, anu gampang dikontrol sacara akurat.Puseur gravitasi bango jauh ti titik pamasangan, anu kondusif pikeun beban rata-rata, booming anu langkung panjang sareng rentang kerja anu lega.

Harga bango 50 ton buatan pabrik-XJCM pasokan bango booming-Jiufa Rincian:

Produk utama XJCM nyaéta cranes rupa bumi kasar, cranes treuk-dipasang, cranes munara timer ngarojong, pipelayers sarta loba bagian mesin konstruksi produk ieu.The bango booming téh cocog pikeun cranes XCMG, cranes XJCM na cranes lianna.Ogé bisa dirancang jeung dihasilkeun nurutkeun sarat customer

Keunggulan produk

1).HG70 standar internasional baja-kakuatan tinggi dipaké pikeun ngurangan beurat bango nu.
2).Booming bango booming knuckle ngadopsi struktur héksagonal pikeun ngirangan arah gurat.
3).Komponén inti sapertos klep kasaimbangan merek, konci hidrolik, klep operasi, pompa hidrolik, segel minyak pompa hidrolik sareng gasket pikeun mastikeun fretting, kaamanan sareng stabilitas.

• Ningkatkeun kaamanan jeung produktivitas
• betah pangropéa ngaminimalkeun downtime
• Cekap tur akurat penanganan beban nepi ka 2.000 kg

• Gampang adaptasi jeung fasilitas multi-tujuan anjeun ngaliwatan rupa-rupa pilihan
• hirup layanan panjang sarta syarat pangropéa low
• Desain ergonomic canggih jeung fungsi adjustable ningkatkeun pangalaman operator

• GampangInstalasi jeung repositioning

Aplikasi:

Éta tiasa diterapkeun kana bango anu dipasang treuk komérsial anu paling umum.Rentangna nyertakeun bango anu hampang dugi ka sedeng.Ukuran instalasi leutik sareng beurat hampang tiasa ngahémat beban anjeun sareng ngaleutikan waktos ngamuat sareng ngabongkar.Ieu téh mangrupa pilihan pangalusna pikeun treuk-dipasang alat bango.

X2
1633674679(1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami