Pigura bango mobil/lintas nagara

Katerangan pondok:

Desain parusahaan XJCM sarta ngahasilkeun pigura bango sarta loba bagian struktural séjén pikeun bango, excavator, loader kalawan quality.Welcome luhur badami Anjeun.


Rincian produk

Tag produk

urang tiasa ngarancang salaku sarat customer urang.

XJCM boga mesin tinggi-tech pikeun kontrol numeris, las, forging jeung perlakuan panas dipaké dina prosés produksi urang.

 

The treuk bango booming mangrupa bagian penting tina treuk bango, sarta éta pondasi karya treuk bango dina treuk.Ayeuna, struktur booming utamana ngawengku tipe beban-bearing sarta tipe non-bearing.Numutkeun susunan na, chassis jeung bango underframe digabungkeun kana tipe beban-bearing, sarta underframes bango nu dirobah ku chassis kelas kadua lolobana non-beban-bearing.

Fitur Jeung Mangpaat Struktur Crane Steel

Reliabiliti
Struktur ieu dipercaya pisan kusabab kelas kakuatan luhur baja.
Ngirit ongkos
Wangunan baja merlukeun bahan baku kirang ti tipe séjén struktur kawas struktur beton.Naon deui, merlukeun kirang pangropéa.
Daya tahan
Hal ieu dirarancang kalayan fitur résistansi seuneu sareng korosi anu saé, sareng tiasa tahan gaya ekstrim atanapi kaayaan cuaca anu parah, sapertos angin anu kuat, salju beurat sareng gempa.
Pangwangunan anu gampang sareng gancang
Sadaya komponén utama struktur nyaétatos direkayasa di pabrik, lajeng gancang erected di lokasi nu dipikahoyong.
Kalenturan
Baja struktural ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun bentang anu ageung.Strukturna ogé tiasa nyandak bentuk naon waé pikeun kabutuhan anjeun.Salaku tambahan, éta tiasa gampang dirobih atanapi dikuatkeun pikeun nyocogkeun kagunaan anjeun ka hareup.
utilization tinggi
Baja tiasa didaur ulang sareng dianggo deui tanpa nyababkeun polusi.

1.Part ngaran: Car / cross-nagara pigura bango

2.Meet ISO9000 baku sarta BV Certified

dimensi 3.Outer: Salaku per gambar customer urang

4.Main bahan: Salaku per gambar customer urang

5.Weight: Salaku per gambar customer urang

6.Tempat asal: Xuzhou, Cina

7.Type: bagian non-standar

8.Color: Salaku pamundut anjeun

9. istilah pamayaran: T / T, L / C

10. Kuantitas pesenan minimum: 1 unit / unit

3
4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami