Ranté kolom maneuh hoist crane angkat jib

Katerangan pondok:

Desain XJCM sareng ngahasilkeun jib bango, booming bango, superstruktur bango pikeun bango RT sareng bango treuk


Rincian produk

Tag produk

urang tiasa ngarancang salaku sarat customer urang.

Ngaran bagian: Crane Jib

Panjelasan Produk:

1. kapasitas maksimum: 1-5 ton
2. 360 ° rotasi fléksibel
3. Listrik atawa manual kontrol kerekan
4. Alat lengkep atanapi kit hemat biaya
5. Plat handap, pipa, sistem instalasi kolom
6. Gantry cranes anu basajan tur langkung mirah ti cranes sasak atawa cranes

Bentuk teleskopik booming tina bango treuk nyaéta kieu:

1. Struktur telescopic Sequential _ Unggal bagian tina booming telescopic expands sarta kontrak bagian ku bagian dina runtuyan nu tangtu.
2. Struktur telescopic sinkron-unggal bagian tina booming telescopic expands jeung kontrak dina speed relatif sarua.
3. Mékanisme teleskopik bebas _ unggal panangan tiasa mandiri dilegakeun sareng keuna.
4. Struktur teleskopik gabungan-nalika panangan teleskopik ngaleuwihan tilu bagian, kolega tiasa nganggo salah sahiji dua metode teleskopik anu didaptarkeun di luhur pikeun dilegakeun sareng keuna.

Pamakéan Cranes Tembok Jib Dina Industri Manufaktur Komponén

Jib cranes dipasang dina témbok dipaké dina industri manufaktur bagian.Bengkel produksi pabrik ngagunakeun dua jinis bango jib 5 ton dipasang témbok, hiji nyaéta I-beam atanapi box-wall Mount crane, anu sanésna nyaéta témbok jib crane.Jib cranes gaduh kaunggulan sorangan, ayeuna utamina ngenalkeun témbok jib crane.

Industri aplikasi cranes jib dipasang dina témbok: Manufaktur bagian (komponén industri mesin konstruksi, pompa hidrolik sareng manufaktur produk sanésna, produk utama nyaéta reducer, pompa gear, pompa gear tekanan tinggi, klep multi-arah, jsb.)

Jinis produk jinis témbok jib crane: témbok cantilever crane (dipasang témbok)

Pilih Jinis Jib Crane 5 Ton Dumasar Kaunggulan:

  • Jangkungna bengkel palanggan rendah sareng rohangan alit.
  • Teu cocog pikeun bango ngangkat nginjeum témbok pabrik nurutkeun kana témbok-dipasang jib crane sanggeus panalungtikan situs jeung komunikasi serius.
  • Nalika jib crane anu dipasang dina témbok henteu dianggo, anjeun tiasa nyéépkeun témbok anu caket sareng produksi, sareng pedestrian henteu gaduh pangaruh.
  • Tembok Jib bango Sigana geulis, lightweight, pikeun ngurangan inténsitas gawé kami pitulung hébat!
42
43

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami