Pasokan panganyarna tiasa ngadukung booming bango anu disesuaikan

Katerangan pondok:

XJCM ngahususkeun dina manufaktur struktur badag tina konstruksi machinery.Crane booming bisa dipaké pikeun XCMG, XJCM treuk bango na RT cranes.


Rincian produk

Tag produk

urang tiasa ngarancang salaku sarat customer urang.

Produk utama XJCM nyaéta bango rupa bumi kasar, bango treuk, bango munara mandiri, pipelayer sareng seueur bagian mesin konstruksi pikeun produk ieu. .

Bango ngagunakeun blok katrol di luhur booming pikeun ngadukung tali kawat hoisting pikeun ngagantungkeun barang beurat, sareng nganggo panjang sareng inclination booming pikeun ngarobih radius angkat sareng kerja.Booming treuk bango mangrupikeun bagian anu paling penting tina bango.Sanaos fungsi booming nyaéta pikeun ngagantungkeun sareng ngangkut barang, struktur sareng téknologi boom anu béda ngajantenkeun kinerja sareng efisiensi bango béda pisan.

Crane Crawler sadayana nganggo booming tipe truss pikeun ngadukung struktur baja tina tali kawat angkat sareng blok katrol.Éta tiasa dipasang pikeun ngarobih radius kerja bango, sareng langsung diucapkeun dina platform slewing luhur.Bagian luhur sareng handap booming mangrupikeun booming dasar, sareng aya sababaraha booming standar.Booming dasar tiasa diperpanjang dumasar kana kabutuhan konstruksi.Upami diperlukeun, jib a bisa dipasang dina luhureun booming utama rék dilegakeun lingkup operasi.Salaku conto, panjang jib dasar bango QUY50 nyaéta 13m, anu tiasa dugi ka 52m saatos bagian tambahan.Dina poé mimiti, lolobana bagian tina booming disambungkeun ku bolts flange, sarta lolobana ti maranéhanana disambungkeun ku shafts pin, nu cocog pikeun leungeun truss dijieunna tina pipa baja seamless.Bagian melintang booming sadayana sagi opat, kalayan stabilitas gurat anu saé.

1.Nami bagian: Crane booming

dimensi 2.Outer: Salaku per gambar customer urang

3.Type: bagian non-standar

4.Minmum kuantitas pesenan: 1 unit / hijian

5.Surface Treatment: Sagala rupa perlakuan permukaan geus sadia, polishing, shotblasting, pre-pemanasan, annealing

X2
1633674679(1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami