Turntable, bango turntable, bango turntable, mobil bango turntable, produsén bango turntable pigura

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk:

merek: Jiufa
Ngaran Produk: Méja péngkolan 25A
spésifikasi produk: bisa ngaropéa
Asal produk: Xuzhou
bahan produk: baja kakuatan tinggi
Prosés produk: Standar Nasional
Nomer pamesenan: 01 turntable 25A
model: Méja péngkolan
Item No.: Méja péngkolan 25A
landian produk: Méja péngkolan 25A
Jenis mesin konstruksi: mesin angkat mesin angkat
pamakéan produk: Jack Téknik Mesin
Jenis produk: Énggal pisan
Naha ékspor lintas-wates
sumber suplai ekslusif:
No

Keunggulan produk:

★01 Nengetan rinci, euweuh burrs di juru, ukuran akurat
02 Rupa-rupa model sareng spésifikasi tiasa disaluyukeun

03 Paké baja-kakuatan tinggi, kalawan plasticity kuat sarta deformability low
04 Ngadopsi téknologi standar internasional, kasalahan ukuran leutik

√ deformasi leutik

√ reliabiliti kuat

√ ukuran akurat

√ lalawanan korosi

√ kateguhan palastik alus tina baja kakuatan tinggi

src=http___xzshengsen.com_UploadFile_Photo_2017-11_2017110317413716855.jpg&refer=http___xzshengsen

Pasar Ékspor Utama:

  • Asia Australasia
  • Tengah / Amérika Kidul Éropa Wétan
  • Wétan Tengah / Afrika Amérika Kalér
  • Éropa Kulon

Produsén mesin konstruksi profésional: 4 kaunggulan inti

★ Ngarojong processing
Ayeuna, perusahaan kami ngahasilkeun sababaraha bagian struktural mesin konstruksi pikeun sababaraha OEM domestik utama, sareng parantos dipeunteun salaku supplier anu mumpuni salami mangtaun-taun.
Produk anu aya didamel sareng dijual.Dina kaayaan normal, booming teleskopik bango sareng péngkolan bango tiasa réngsé dina saminggu ti produksi dugi ka réngsé.Ayeuna urang tiasa ngahasilkeun sagala jinis bango telescopic booms di imah jeung di mancanagara, kaasup polygonal na U ngawangun turntables, pigura mobil, bagian tetep, jeung sajabana, kalawan tonnage mimitian ti 1,5 ton nepi ka 300 ton.
Desain Mékanis
Perusahaan kami tiasa ngolah sareng ngahasilkeun dumasar kana gambar anu disayogikeun ku pangguna, sareng pangguna tiasa nyayogikeun diagram pamrosésan pikeun panalungtikan.Pausahaan urang bakal cutatan nurutkeun kasusah tina téhnologi processing, sarta ngolah bisa dilaksanakeun sanggeus hungkul ramah antara dua pihak.Parameter restrictive disayogikeun ku pangguna, sapertos panjang booming pinuh, ukuran cross-sectional, sareng radius péngkolan ageung booming teleskopik dina bango umum, bentang ageung outrigger teleskopik chassis bango, jsb., sareng desain sareng transformasi dilaksanakeun dumasar kana kabutuhan pangguna.
Ngaropéa
Numutkeun sarat pasar ayeuna, aya tren umum jangkung teleskopik cranes anu langkung luhur sareng langkung luhur.Sababaraha pamaké rék ngarobah booms dua-bagian aslina maranéhna pikeun booms tilu-bagian atawa booms opat-bagian, nu geus nyieun parabot maranéhanana minuhan paménta pasar., Aya mulih hadé.
Ngajaga
Kami gaduh teknisi sareng teknisi pangropéa anu parantos di industri salami 20 taun.Pikeun pangropéa pasar ayeuna tanaga dicampurkeun jeung téhnisna teu minuhan sarat.Sababaraha cranes treuk gaduh masalah anu teu bisa direngsekeun sanggeus pangropéa terus-terusan.Gagalna tiasa direngsekeun langsung pikeun mastikeun panggunaan alat anjeun lancar..

XJCM tiasa ngaropea bagian excavator nurutkeun gambar customer sarta sarat lianna.

crane table

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami