Nampa tipe ngaropéa tina ember loader hareup anyar mirah kompak roda loader

Katerangan pondok:

 


Rincian produk

Tag produk

urang tiasa ngarancang salaku sarat customer urang.

Ember sadayana didamel tina baja struktural kualitas luhur sareng baja kakuatan luhur, anu ngahémat waktos damel sareng ningkatkeun efisiensi kerja.

Kabéh LIPI dijieunna tina kualitas luhur struktural jeung baja kakuatan tinggi, éta bisa ngahemat waktu gawé sarta ngaronjatkeun efisiensi gawé.

Urang tiasa nyayogikeun barang-barang ieu kalayan kualitas luhur, harga kalapa sareng pangiriman gancang.Upami anjeun kabetot dina éta, wartosan kuring nami sareng jinis mesin anjeun, nami bagian, nomer bagian.Numutkeun gambar, Urang bisa nyadiakeun sagala jinis excavators LIPI, loader LIPI, Skid steer loader LIPI kalawan harga langkung mirah jeung kualitas rupa.

Kinerja ember:

Tipe Bahan Aplikasi
Ember standar Q345B Larapkeun kana tugas operasi anu hampang, sapertos ngagali sareng ngamuat taneuh anu keras atanapi batu anu ditumbuk ku taneuh lemes.
Ember tugas beurat Q345B+Q460B Cocog pikeun ngali taneuh teuas, taneuh dicampur jeung batu lemes, loading gravel, batu pecah jeung saterusna
Ember batu Q345B+Q460B+NM400 Cocog jeung digging bumi kalawan hard rock, sub-hard batu jeung weathered batu, éta ogé bisa ngalakukeun pagawean beurat, kayaning digging na loading batu padet, blasted bijih.
Ember batu tugas beurat Q345B,NM400,NM500,HARDOX400,HARDOX500 Dipaké pikeun pertambangan kuburan teuas dicampurkeun jeung taneuh teuas, sub-hard batu atawa Flint, sanggeus blasting atawa loading, sarta beurat-loading.
Ember rorongkong Q345B+NM400 Éta tiasa dianggo pikeun damel di jero cai
Ember rorongkong Rotary Q345B+NM400 Cocog jeung screening gravel di watercourses jeung meresihan pantai, sarta mangrupakeun asisten kuat pikeun screening lebu.

1.Using bahan maké pikeun motong egde na piring tina LIPI handap.
Desain 2.Special di pasar Éropa Kalér, di Swédia, Switaerland jeung Norwégia.
3.XJ runtuyan LIPI bisa customied nurutkeun ngagunakeun lingkungan.

• ngurangan maké cangkang.
• Meunangkeun beban pinuh unggal waktos Anjeun lulus.
• Cocog pisan pikeun karya penggalian sesah.
• Nyadiakeun titik sarta adapters tina pilihan Anjeun.
• Disadiakeun ku cutters samping bolted, hansip nangtung sarta bagéan.
• pelat maké Adat, logos sarta fitur sejenna sadia on pamundut.
• The dual perumahan radius jeung tapered tungtung plat nyadiakeun release beban unggulan.

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami